Locaties

Algemeen

In dit scherm ziet u alle locaties van uw praktijk. Locaties worden gebruikt in de agenda om afspraken op in te plannen. U hebt een rooster nodig voor een locatie, voor u deze locatie kunt kiezen in de agenda afspraak.
Wanneer u een locatie wilt wijzigen, kunt u deze aanvinken en met de knop [open] openen en wijzigen.

overzicht locaties

Wanneer u een nieuwe locatie wilt aanmaken, doet u dit via de knop [voeg locatie toe]. U komt in onderstaand scherm terecht.

locatie toevoegen

 1. Algemene gegevens
  Vul de naam en het adres van de locatie in. De locatie heeft standaard de status 'Actief'. Als u een bestaande locatie de status 'Geannuleerd' geeft, kunt u deze niet meer selecteren in de agenda.

  Tip: Om aan te geven dat uw afspraak aan huis is, maakt u een locatie 'Bij u aan huis' aan, met een streepje (-) ingevuld in de straat en plaatsnaam.

 2. Additionele locatie-informatie
  Deze informatie wordt gebruikt door het afsprakenbureau. Als u gebruik maakt van deze dienst kunt u hier informatie plaatsen die de telefoniste kan doorgeven aan uw patiënt, bijvoorbeeld; 'De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping'.

 3. Locatie informatie e-mail
  Deze informatie zal met de afspraakbevestiging en/of afspraakherinnering meegestuurd worden. U kunt hier nuttige informatie over de locatie voor de patiënt plaatsen,bijvoorbeeld iets over de parkeergelegenheid.