James Software

Al ruim 10 jaar EPD specialist voor paramedici.
Wij bieden efficiënte, overzichtelijke praktijksoftware, flexibel in te richten voor uw beroepsgroep.

James voor uw praktijk!

Gemakkelijke EPD software

Zo onder de knie

James is makkelijk in gebruik, overzichtelijk en heeft een heldere menustructuur die de workflow van uw praktijk volgt. Na een korte inleiding aan de hand van instructievideo’s en begeleiding van ons supportteam kunt u direct aan de slag! 

Agenda EPD Software

Werk centraal vanuit de agenda

Onze agenda (met to-do lijst!) is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met zelf in te stellen kleuren voor uw afspraken en snelle toegang tot uw dossiers, is de overzichtelijke agenda vaak het startscherm van onze klanten.
Vanuit de agenda kunt u alle dagelijkse handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt vanuit hier de behandeling vastleggen, behandeldata verwerken en rapporteren. Declareert u de behandeling naar de verzekeraar? Dan wordt deze automatisch voor u klaargezet. Een factuur kunt u direct printen of e-mailen vanuit de afspraak.
Patiëntendossier EPD software

Dossier op maat voor uw praktijk

Wij bieden u altijd een patiëntendossier conform de richtlijnen van uw beroepsgroep, maar u kunt deze zelf volledig naar uw eigen wensen aanpassen. Het EPD van James is flexibel!
U kunt verschillende items wijzigen, verplaatsen, toevoegen en verwijderen. Wilt u een vraag aanpassen? Afbeeldingen toevoegen aan uw dossier of een eigen template maken? Bij James kan dat! Zo maakt u uw workflow passend in uw digitale praktijkomgeving en verzekert u zich van een efficiënte administratie. Onderaan de streep houdt u meer tijd over voor uw patiënt en dat is natuurlijk waar het allemaal om gaat.

Patiëntenportaal EPD software

Altijd dichtbij uw patiënt

James biedt gestroomlijnde communicatie met uw patiënt. James heeft twee mobielvriendelijke portalen, het patiëntenportaal en het afsprakenportaal, die eenvoudig te gebruiken zijn voor de patiënt. U kunt deze portalen gemakkelijk integreren in uw website. U kunt een intakeformulier of vragenlijst veilig naar uw patiënten mailen, waarbij de antwoorden automatisch beschikbaar komen in het behandeldossier. 
Vanuit het dossier kunt u per mail versturen van vragenlijsten naar patiënt of beschikbaar stellen via het portaal.

U kunt ook gebruik maken van SQ-48, landelijk erkend meetinstrument.
Tot slot kunt u vanuit de patiëntenkaart AVG proof videobellen. Zo bent u altijd dichtbij uw patiënt!

Declaratieservice EPD software

Bespaar tijd met declareren

Facturen verstuurt u eenvoudig vanuit de agenda naar de patiënt of naar een bedrijf. Vanuit één omgeving kunt u zowel verzekerde als onverzekerde zorg registreren en factureren. James toont in één oogopslag de status van uw declaraties naar de verzekeraar. Afwijzingen kunt u gemakkelijk wijzigen en opnieuw indienen, zonder te crediteren.

Wij bieden een koppeling met de boekhoudprogramma’s Exact Online en Twinfield. Daarmee worden al uw debiteuren, facturen en declaraties automatisch doorgezet naar uw boekhouding. In andere boekhoudprogramma’s kunt u eenvoudig onze financiële export importeren.

Toekomstbestendige EPD software

Wij veranderen met u mee

De wereld staat niet stil en u ook niet. Continue veranderingen, bijvoorbeeld vanuit de overheid of vanuit uw beroepsgroep, vragen ook om aanpassingen van uw EPD. James houdt deze veranderingen nauwlettend in de gaten en voorziet u tijdig van de benodigde aanpassingen. 
Daarnaast vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren in nieuwe en betere functies zodat u steeds sneller, eenvoudiger en prettiger met uw "EPD software" kunt werken. James is web-based, hierdoor kunnen wij makkelijker koppelingen maken met diverse externe partijen. 

Referenties van onze klanten

"Vanaf 2017 werk ik met James praktijksoftware voor de B-GGZ. Wat voor mij vanaf het begin opviel aan het programma, is het gebruikersgemak. Je kunt eigenlijk gelijk aan de slag zonder uitgebreide uitleg. Alles is overzichtelijk en vooral erg duidelijk.

De agenda’s van de psychologen zijn helder qua indeling. Door het aanmaken van verschillende afspraaktypes is in één oogopslag de dagindeling zichtbaar. Het declareren en factureren gaat eenvoudig en de status van een declaratie is direct zichtbaar. Ik kan James iedereen aanbevelen. Waarom? Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en er is veel mogelijk. En… als je er een keertje niet alleen uitkomt is er een topteam wat altijd snel hulp kan bieden."
EPD software ggz

A. vd Ploeg - Maarsingh & van Steijn GGZ

"James is een flexibel EPD systeem met veel mogelijkheden, waarbij je goede support krijgt van de vriendelijke medewerkers.


Met name de eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier van factureren scheelt veel tijd. We zijn blij met de overstap."

Linda Paul - Psychotherapiepraktijk Lansingerland

Koppelingen

Wij hebben veel handige koppelingen in James om het werk voor u zo efficiënt mogelijk te maken.

Hieronder een aantal van onze koppelingen, weten welke wij allemaal hebben aangesloten?
Neem dan eens een kijkje bij onze koppelingen

epd software zorgprestatiemodelEPD software | Zorgmail berichtenverkeer - PsychologieEPD software | Zorgdomein berichtenverkeerEPD software | Exact Online boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Twinfield boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Infomedics debiteurenbeheerepd software qualiview patienttevredenheid psychologie

nullEPD software | Vecozo declaratieserviceEPD software | DIS - landelijke database GGZ - PsychologieEPD software | UZI register uitwisseling patiëntgegevens - PsychologieEPD software | mollie - betalen via Ideal - Psychologie  epd software idealnull EPD software | Landelijke database Fysiotherapie - onderzoek

James on the GO!

Onze web-based software kunt u overal ter wereld veilig openen.
On the GO is James voor u op uw mobile telefoon even handig als op uw computer.


Veilig

Vertrouwd

Betrouwbaar

Bereikbaar