Highlights binnen James

Unieke eigenschappen van ons EPD die je werk nog fijner maken!

Patiëntendossier EPD software

Dossiers aanpassen

Pas je dossier aan zodat deze past binnen de workflow en de behandelmethodiek die past bij jou praktijk! Met drag and drop kan je velden, groter en kleiner maken, tekst aanpassen, toevoegen en verwijderen.

Werk hierdoor efficiënt en overzichtelijk.

Meer informatie over het aanpassen van dossier vindt je hier! -> dossiers aanpassen

Gemakkelijke EPD software

Multidisciplinair overleg

Het is voor psychologiepraktijken vanaf nu mogelijk groepsafspraken te maken. Omdat deze functionaliteit veel impact heeft hebben wij ervoor gekozen  dit gefaseerd uit te rollen. We zullen de functionaliteit binnenkort ook beschikbaar stellen aan de andere beroepen.

Info over de MDO functie vindt je hier! -> Groepsafspraken
Op maat inrichten patiëntendossier

To - do lijstjes

Afstrepen maar! Het menu ‘To-do’ onder het tabblad ‘Home’ is vernieuwd. Naast het afhandelen van automatisch gegenereerde to-do’s is het nu ook mogelijk zelf To-do’s aan te maken met de knop ‘Voeg toe’.


- To-do’s kunnen worden gekoppeld aan een categorie. Deze zijn toe te voegen via Praktijk>Voorkeuren, onderaan de pagina.
- To-do’s kunnen optioneel worden gekoppeld aan een vervaldatum. In het to-do overzicht is het mogelijk om hierop te filteren.
- To-do’s kunnen aan een patiënt en medewerker(s) worden gekoppeld.
- In het oranje icoontje komt een nummer te staan met het aantal To-do’s voor die dag.  Dit wordt bijgehouden per behandelaar.


info over to-do lijstjes vindt je hier! -> To - do's

Agenda EPD Software

Afspraken portaal

Via afspraakportaal kan uw klant online een afspraak te maken in uw agenda. Dit portaal is mobielvriendelijk, laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. Uw patiënt heeft geen inloggegevens nodig, de afspraak wordt gemaakt aan de hand van het e-mailadres.

Je bepaald zelf welke afspraken en op welke dagen/ tijden de patiënt een afspraak kan inplannen.

Bekijk maar eens onze informatie over het -> afsprakenportaal

Toekomstbestendige EPD software

Patiënten portaal

Uw patiënt kan via uw website doorklikken naar het patiëntportaal. De link naar het portaal ontvangt u van ons, en dient u zelf onder een knop op uw website te zetten. In het inlogscherm van het portaal kan uw patiënt inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord, of zich registreren.

Je kan je eigen achtergrond en logo invoegen zodat deze past bij je huisstijl.

Bekijk maar eens onze informatie over het -> patiënten portaal!

Meer weten over de mogelijkheden van James? Vraag een demo aan!