James Software

Al ruim 10 jaar EPD specialist voor paramedici.
Wij bieden efficiënte, overzichtelijke praktijksoftware, flexibel in te richten voor uw beroepsgroep.

James voor Logopedisten

Gemakkelijke EPD software

Fijn werken als Logopedist

Dankzij de laatste verslagleggingsrichtlijnen van de NVLF bent u bij ons altijd audit proof. Het basisdossier voor ieder patiënt breidt u gemakkelijk uit met de tests die u specifiek bij die patiënt wilt afnemen, zoals de CELF 1 t/m 4, de Schlichting of de (S)VHI.
U rapporteert gemakkelijk via Zorgmail en kunt ook verslagen beveiligd naar instellingen en scholen sturen. U filtert in het patiënten overzicht op een school om zo snel te zien welke leerlingen u daar onder behandeling heeft.

James heeft veel beroepsgerichte koppelingen met Nivel, maar ook met Zorgmail en Zorgdomein om uw werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Neem eens een kijkje bij al onze koppelingen!  


James Software en de NVLF
Niet alleen middels deelname aan beurzen, maar ook door deel te nemen aan werkgroepen. Op deze manier kunnen wij de ontwikkelingen van dit vak bijhouden en eventuele aanpassingen doorvoeren. Als leverancier van de NVLF mogen wij dan ook met trots het leverancierslogo gebruiken als blijk van ondersteuning van dit prachtige vakgebied.

null

Agenda EPD Software

Werk centraal vanuit de agenda

Onze agenda (met to-do lijst!) is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met zelf in te stellen kleuren voor uw afspraken en snelle toegang tot dossiers, is de agenda van James een fijne overzichtelijke basis voor uw werkzaamheden.  
Vanuit de agenda kunt u alle dagelijkse handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt vanuit hier de behandeling vastleggen, behandeldata verwerken en rapporteren. Declareert u de behandeling naar de verzekeraar? Dan wordt deze automatisch voor u klaargezet. Een factuur kunt u direct printen of e-mailen vanuit de afspraak.  
Patiëntendossier EPD software

Een flexibel dossier op maat voor uw praktijk

Wij bieden u altijd een patiëntendossier conform de richtlijnen van uw beroepsgroep, maar u kunt deze zelf volledig naar uw eigen wensen aanpassen. U kunt verschillende items wijzigen, verplaatsen, toevoegen en verwijderen.
Wilt u een vraag aanpassen? Afbeeldingen toevoegen aan uw dossier of een eigen template maken? Bij James kan dat! Zo maakt u uw workflow passend in uw praktijkomgeving en verzekert u zich van een efficiënte administratie.
Onderaan de streep houdt u meer tijd over voor uw patiënt en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Patiëntenportaal EPD software

Altijd dichtbij uw patiënt

James biedt gestroomlijnde communicatie met uw patiënt. James heeft twee mobielvriendelijke portalen, een afsprakenportaal en een patiëntenportaal. Deze portalen zijn eenvoudig te integreren in uw website en gemakkelijk te gebruiken voor uw patiënten.
U kunt een intakeformulier of vragenlijst veilig naar uw patiënten mailen, waarbij de antwoorden automatisch beschikbaar komen in het behandeldossier. Tot slot kunt u vanuit de patiëntenkaart AVG proof videobellen. Zo bent u altijd dichtbij uw patiënt!

Declaratieservice EPD software

Bespaar tijd met declareren

Facturen verstuurt u eenvoudig vanuit de agenda naar de patiënt of naar een bedrijf. Vanuit één omgeving kunt u zowel verzekerde als onverzekerde zorg registreren en factureren. James toont in één oogopslag de status van uw declaraties naar de verzekeraar. Afwijzingen kunt u gemakkelijk wijzigen en opnieuw indienen, zonder te crediteren.
Wij bieden een koppeling met de boekhoudprogramma’s Exact Online en Twinfield. Daarmee worden al uw debiteuren, facturen en declaraties automatisch doorgezet naar uw boekhouding. In andere boekhoudprogramma’s kunt u eenvoudig onze financiële export importeren.

Toekomstbestendige EPD software

Wij veranderen met u mee

De wereld staat niet stil en u ook niet. Continue veranderingen, bijvoorbeeld vanuit de overheid of vanuit uw beroepsgroep, vragen ook om aanpassingen van uw EPD. James houdt deze veranderingen nauwlettend in de gaten en voorziet u tijdig van de benodigde aanpassingen. 
Daarnaast vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren in nieuwe en betere functies zodat u steeds sneller, eenvoudiger en prettiger met uw "EPD software" kunt werken. James is web-based, hierdoor kunnen wij makkelijker koppelingen maken met diverse externe partijen. 

Referenties van onze klanten

"Ongetwijfeld herkenbaar dilemma bij wel of niet overstappen: geeft vast veel gedoe en belangrijkste: gaat het overzetten van data wel goed? Ik heb destijds als eerste de stap naar James Software gezet en meteen vanaf het begin voelde het vertrouwd, deskundig en werken we er in mijn praktijk al jaren elke dag naar volle tevredenheid mee. "

EPD software logopedie
Helmy Bruning - Bruning Logopedie

“James voelt al 5 jaar als de behulpzame collega in de praktijk. Een intuïtief EPD waarin ook nieuwe medewerkers makkelijk hun weg vinden. Makkelijk op maat te maken voor je eigen situatie en je bent in een paar klikken waar je wezen moet. De afdeling support is altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend en niet te vergeten: James is stabiel, de storingen zijn in die jaren vooral kort én op één hand te tellen geweest.”

EPD software logopedie

Juliëtte Spies - Logopedie de Lijn

Koppelingen

Wij hebben veel handige koppelingen in James om het werk voor u zo efficiënt mogelijk te maken.

Neem eens een kijkje bij onze vele koppelingen!

EPD software | Nivel - jaarcijfers logopedieEPD software | Zorgmail berichtenverkeer - PsychologieEPD software | Zorgdomein berichtenverkeerEPD software | Exact Online boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Twinfield boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Infomedics debiteurenbeheerepd software qualiview patienttevredenheid psychologie

nullEPD software | Vecozo declaratieserviceEPD software | mollie - betalen via Ideal - Psychologie  epd software ideal EPD software | Voice Buddy - oefenprogramma logopedie
James on the GO!

Onze web-based software kunt u overal ter wereld veilig openen.
On the GO is James voor u op uw mobile telefoon even handig als op uw computer.


Veilig

Vertrouwd

Betrouwbaar

Bereikbaar