James Software

Al ruim 10 jaar EPD specialist voor paramedici.
Wij bieden efficiënte, overzichtelijke praktijksoftware, flexibel in te richten voor uw beroepsgroep.

James voor de GGZ

Gemakkelijke EPD software

Fijn werken voor GGZ praktijken

Zorgprestatiemodel: U kunt direct vanuit de agenda de besteedde tijd registeren en tegelijkertijd een kort sessieverslag opnemen. De tijd wordt hierbij overgenomen vanuit de agenda maar kan overschreven worden. Daarnaast kunt u vanuit een willekeurige plek in James de tijdregistratie oproepen en tijdschrijven voor ongeplande afspraken. iJW 3.1 (Jeugdwet) automatiseert het proces tussen zorgaanbieder en gemeenten: verzoek, toewijzing en declareren. 

James heeft een geïntegreerde HONOS vragenlijst, ook hebben wij een uitgebreide keuze uit klinimetrie, wat makkelijk toegevoegd kan worden aan het behandeldossier. 

MDO: Het is voor psychologiepraktijken mogelijk groepsafspraken te maken. Deze stap kan voortaan vanaf de groepsafspraak voor alle cliënten in één keer worden uitgevoerd. Aan een groepsafspraak kunnen ook patiënten worden gekoppeld. Op de groepsafspraak kan vervolgens, op een willekeurig moment, een tarieflijst, prestatie en aantal minuten worden ingevuld. Op basis daarvan wordt per patiënt automatisch een consult aangemaakt. 

James heeft veel beroepsgerichte koppelingen om uw werkzaamheden efficiënter te laten verlopen.
Neem eens een kijkje bij onze koppelingen!  

James is er voor de bGGZ, sGGZ en Jeugd GGZ

Agenda EPD Software

Werk centraal vanuit de agenda

Onze agenda (met to-do lijst!) is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Met zelf in te stellen kleuren voor uw afspraken en snelle toegang tot dossiers, is de agenda van James een fijne overzichtelijke basis voor uw werkzaamheden. Vanuit de agenda kunt u alle dagelijkse handelingen eenvoudig uitvoeren. U kunt vanuit hier de behandeling vastleggen, behandeldata verwerken en rapporteren. Declareert u de behandeling naar de verzekeraar? Dan wordt deze automatisch voor u klaargezet. Een factuur kunt u direct printen of e-mailen vanuit de afspraak.  
Patiëntendossier EPD software

Dossier op maat voor uw praktijk

Wij bieden u altijd een patiëntendossier conform de richtlijnen van uw beroepsgroep, maar u kunt deze zelf volledig naar uw eigen wensen aanpassen. U kunt verschillende items wijzigen, verplaatsen, toevoegen en verwijderen.
Wilt u een vraag aanpassen? Afbeeldingen toevoegen aan uw dossier of een eigen template maken? Bij James kan dat! Zo maakt u uw workflow passend in uw praktijkomgeving en verzekert u zich van een efficiënte administratie.
Onderaan de streep houdt u meer tijd over voor uw patiënt en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait.

Patiëntenportaal EPD software

Altijd dichtbij uw patiënt

James biedt gestroomlijnde communicatie met uw patiënt. James heeft twee mobielvriendelijke portalen, een afsprakenportaal en een patiëntenportaal. Deze portalen zijn eenvoudig te integreren in uw website en gemakkelijk te gebruiken voor uw patiënten.
U kunt een intakeformulier of vragenlijst veilig naar uw patiënten mailen, waarbij de antwoorden automatisch beschikbaar komen in het behandeldossier. Vanuit het dossier kunt u per mail versturen van vragenlijsten naar patiënt of beschikbaar stellen via het portaal. U kunt ook gebruik maken van SQ-48, landelijk erkent meetinstrument.
Tot slot kunt u vanuit de patiëntenkaart AVG proof videobellen. Zo bent u altijd dichtbij uw patiënt!

Declaratieservice EPD software

Bespaar tijd met declareren

Facturen verstuurt u eenvoudig vanuit de agenda naar de patiënt of naar een bedrijf. Vanuit één omgeving kunt u zowel verzekerde als onverzekerde zorg registreren en factureren. James toont in één oogopslag de status van uw declaraties naar de verzekeraar. Afwijzingen kunt u gemakkelijk wijzigen en opnieuw indienen, zonder te crediteren.
Wij bieden een koppeling met de boekhoudprogramma’s Exact Online en Twinfield. Daarmee worden al uw debiteuren, facturen en declaraties automatisch doorgezet naar uw boekhouding. In andere boekhoudprogramma’s kunt u eenvoudig onze financiële export importeren.

Toekomstbestendige EPD software

Wij veranderen met u mee

De wereld staat niet stil en u ook niet. Continue veranderingen, bijvoorbeeld vanuit de overheid of vanuit uw beroepsgroep, vragen ook om aanpassingen van uw EPD. James houdt deze veranderingen nauwlettend in de gaten en voorziet u tijdig van de benodigde aanpassingen. 
Daarnaast vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren in nieuwe en betere functies zodat u steeds sneller, eenvoudiger en prettiger met uw "EPD software" kunt werken. James is web-based, hierdoor kunnen wij makkelijker koppelingen maken met diverse externe partijen. 

Met trots hebben wij in 2022 de Groene Vink ontvangen! Een belangrijk en mooi compliment vanuit Zorginstituut Nederland om aan te tonen dat wij aan alle eisen voldoen die behandelaren en psychologen nodig hebben binnen hun praktijksoftware.

Referenties van onze klanten

"Vanaf 2017 werk ik met James praktijksoftware voor de B-GGZ. Wat voor mij vanaf het begin opviel aan het programma, is het gebruikersgemak. Je kunt eigenlijk gelijk aan de slag zonder uitgebreide uitleg. Alles is overzichtelijk en vooral erg duidelijk.

De agenda’s van de psychologen zijn helder qua indeling. Door het aanmaken van verschillende afspraaktypes is in één oogopslag de dagindeling zichtbaar. Het declareren en factureren gaat eenvoudig en de status van een declaratie is direct zichtbaar. Ik kan James iedereen aanbevelen. Waarom? Het is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en er is veel mogelijk. En… als je er een keertje niet alleen uitkomt is er een topteam wat altijd snel hulp kan bieden."
EPD software ggz

A. vd Ploeg - Maarsingh & van Steijn GGZ

"James is een flexibel EPD systeem met veel mogelijkheden, waarbij je goede support krijgt van de vriendelijke medewerkers.


Met name de eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier van factureren scheelt veel tijd. We zijn blij met de overstap."

EPD software logo James

Linda Paul - Psychotherapiepraktijk Lansingerland

Koppelingen

Wij hebben veel handige koppelingen in James om het werk voor u zo efficiënt mogelijk te maken.

Neem eens een kijkje bij onze vele koppelingen!

epd software zorgprestatiemodelEPD software | Zorgmail berichtenverkeer - PsychologieEPD software | Zorgdomein berichtenverkeerEPD software | Exact Online boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Twinfield boekhoudsoftware - synchronisatie facturenEPD software | Infomedics debiteurenbeheerepd software qualiview patienttevredenheid psychologie

nullEPD software | Vecozo declaratieserviceEPD software | DIS - landelijke database GGZ - PsychologieEPD software | UZI register uitwisseling patiëntgegevens - PsychologieEPD software | mollie - betalen via Ideal - Psychologie  epd software ideal

James on the GO!

Onze web-based software kunt u overal ter wereld veilig openen.
On the GO is James voor u op uw mobile telefoon even handig als op uw computer.


Veilig

Vertrouwd

Betrouwbaar

Bereikbaar