James voor alle paramedici

James Software is speciaal gemaakt voor de paramedische beroepen. Naast onze mooie basisfunctionaliteiten besteden wij ook aandacht aan de unieke professies.

Zo houden wij contact met de verschillende beroepsverenigingen om ervoor te zorgen dat u altijd beschikking heeft over de laatste verslagleggingsrichtlijnen, maar ook dat u kunt blijven voldoen aan veranderende verplichtingen. Nieuwe prestatiecodes of strengere factuureisen? James zorgt dat het geregeld is. Hieronder leest u meer over ons maatwerk voor uw beroep.

"Als Mantelzorgmakelaar ben ik een nieuwe zorgverlener bij James. Ik ben heel tevreden over het systeem, het werkt heel intuïtief en heeft ontzettend veel mogelijkheden. De support en begeleiding die ik nog steeds krijg is heel goed en men denkt actief mee. Dik tevreden!"
Mantelzorg
Saskia de Wit - Mantelzorg Goed Geregeld


"James maakt efficiënte verslaglegging en administratie mogelijk. Ik bespaar sinds de overstap naar James nu al minstens 6 uur per maand."


FAW
Vincent Lodeweges, Fysio Amsterdam West

James voor Logopedie

Dankzij de laatste verslagleggingsrichtlijnen van de NVLF bent u altijd audit proof. Het basisdossier voor ieder patiënt breidt u gemakkelijk uit met de tests die u specifiek bij die patiënt wilt afnemen, zoals de CELF, de Schlichting of de (S)VHI.

U rapporteert gemakkelijk via Zorgmail en kunt ook verslagen beveiligd naar instellingen en scholen sturen. U filtert in het patiëntoverzicht op een school om zo snel te zien welke leerlingen u daar onder behandeling heeft.

Podotherapie

James voor podotherapie

Voor Podotherapeuten heeft James een aparte module voor de (half)jaarlijkse oproepen per brief of e-mail. Via de oproep e-mail kan uw patiënt eventueel direct via het portaal een afspraak maken.

Uw patiënten met een zorgprofiel worden getoond in een apart overzicht, u gebruikt dit overzicht ook om de zorgprofielen gemakkelijk door te zetten naar het volgende jaar. Er is een koppeling met DMvoetzorg zodat u snel naar de juiste patiëntgegevens in DMvoetzorg springt. Stond de patiënt nog niet in DMvoetzorg? Dan wordt hij automatisch toegevoegd.

James stelt altijd de recentste verslagleggingsrichtlijnen vanuit de beroepsvereniging ter beschikking, en u kunt zowel specifieke klinimetrie (FPI, FFI) als dossier onderdelen (bv. een nieuwe DM screening) toevoegen aan een lopend dossier.

Fysiotherapie

James voor Fysiotherapie

James verzorgt ieder jaar de import van de verzekeraartarieven en zorgt dat nieuwe prestatie- en diagnosecodes beschikbaar zijn in uw praktijk. De recentste verslagleggingsrichtlijn vanuit de KNGF staat voor uw klaar, en u heeft keuze uit uitgebreide database met klinimetrie die u met een druk op de knop toevoegt aan een lopend patiëntendossier.

Dankzij de koppeling met Fysiovergoeding heeft u snel inzicht in iemands vergoeding. U laat James het aantal behandelingen automatisch aftellen en u krijgt een signaal zodra de vergoeding op is. Na 20 behandelingen op CSI 008 zet James deze automatisch voor uw om naar 001.

James voor Ergotherapie

Omdat James webbased is, neemt u gewoon uw telefoon of tablet mee op huisbezoek en kunt u snel een nieuwe afspraak maken of een dossier inzien. Wifi is niet noodzakelijk, James draait prima op 4G en verbruikt nauwelijks meer data dan een reguliere website.

James houdt de vergoeding van uw patiënt bij en telt deze automatisch af bij iedere behandeling. U krijgt een seintje als de patiënt de nota zelf moet gaan betalen. Met onze briefsjablonen vraagt u in een handomdraai hulpmiddelen aan of rapporteert u naar huisarts of verwijzer. U kunt een instelling koppelen aan uw patiënt en hier verslagen naar e-mailen. Heeft u uw zorgmailadres gekoppeld aan James, dan worden deze verslagen automatisch beveiligd verstuurd.

James voor de GGZ

James ondersteunt het vastleggen van zorgtrajecten en DBC’s voor de bGGZ. Vanuit de agenda afspraak kun u gemakkelijk tijd schrijven in uw DBC, en deze uiteindelijk declareren naar de verzekeraar of factureren naar de cliënt.Wij zorgen er ieder jaar voor dat de nieuwe NZA tarieven in uw praktijk staan.

Dankzij de koppeling met Zorgdomein kunt u vanuit een nieuwe verwijzing snel een nieuwe patiëntenkaart aanmaken. We hebben een ROM koppeling met Reflectum en een koppeling met DIS.

James voor Musculoskeletale Geneeskunde

Speciaal voor MSK artsen heeft James in het behandeldossier verschillende ruggengraatkaarten opgenomen. Eén specifiek voor de intake en twee opties voor de vervolgbehandelingen. Middels symbolen legt u eenvoudig aantekeningen vast per wervel, met een algemeen notitieveld voor uw bevindingen.

Uw facturen stuurt u per post of e-mail. Indien gewenst drukt James uw logo en praktijkgegevens ook af op de factuur. Dat scheelt weer drukwerk bestellen!


"Op verzoek van de NVOMG heeft James Software een digitale versie van onze kaart ontworpen, inclusief de tekenset zoals wij die gebruiken. 


Ik kan James van harte aanraden aan mijn vakgenoten."


rugnekcentrum
Vincent Hesselink - Rug en Nek Centrum Noord
“James voelt al 5 jaar als de behulpzame collega in de praktijk. Een intuïtief EPD waarin ook nieuwe medewerkers makkelijk hun weg vinden. Makkelijk op maat te maken voor je eigen situatie en je bent in een paar klikken waar je wezen moet. De afdeling support is altijd vriendelijk, behulpzaam en meedenkend en niet te vergeten: James is stabiel, de storingen zijn in die jaren vooral kort én op één hand te tellen geweest.”
de lijn
Juliette Spies - Logopedie de Lijn

Nieuwsgierig?

Vraag hieronder een gratis demo aan om te zien wat James voor uw praktijk kan betekenen, of bezoek onze Productpagina voor meer informatie over de functionaliteiten.
arrow_drop_up arrow_drop_down