30 november 2022 
1 min. leestijd

Deel 1 van de overstap naar James van Praktijk Schoone!

Deel 1 van de overstap naar James van Praktijk Schoone!

Kennismaking, doelen en afspraken.

Susan Schoone, praktijkhouder van Praktijk Schoone is een samen met haar team een nieuwe klant van James.. Praktijk Schoone staat bekend om hun multidisciplinaire aanpak en richten zich voornamelijk op de zorg voor kinderen en jeugdigen tot 18 jaar. Binnen het team zijn verschillende disciplines vertegenwoordigd namelijk orthopedagogiek, psychologie en logopedie. 

Vanwege de diverse zorgtrajecten die cliënten volgen binnen de praktijk en de bijpassende financiële stromingen, was Susan op zoek naar een softwareleverancier die complementair kon zijn aan de praktijk en de werkwijze van de diverse professionals binnen het team. 

Na de eerste gesprekken bij James Software waren ze om. "Bij James kunnen we zelf onze workflow bepalen in de dossiers, het EPD past zich aan onze multidisciplinaire werkwijze aan. De uitstraling van James is ook nog eens mooi en overzichtelijk!" Aldus Susan Schoone. 

Susan vertelt; "Als team vinden wij werkplezier erg belangrijk. Hier hoort een goede digitale werkomgeving bij. Wij willen met de praktijksoftware van James een duidelijke kapstok en houvast in ons methodisch handelen creëren. Al onze stappen en overdenkingen kunnen daarin worden vastgelegd.

James wordt opgebouwd vanuit een groeidocument waardoor zaken niet dubbel geregistreerd hoeven te worden en overbodige velden worden verwijderd. Wij willen dat onze verslaglegging minder tijd kost met behoud van onze kwaliteit. We gaan werken binnen James met geautomatiseerde formats, hierdoor besteden we minder tijd aan het invullen van velden en willen ons als professional vooral richten op het schrijven van goede inhoudelijke conclusies. 

Ons doel met de overstap naar James is het ervaren van administratieve lastenverlichting voor het team. Wij willen dat James de ondersteuning aan de collega's biedt en zorgt voor het vereenvoudigen van onze primaire zorgprocessen. Hier hebben wij alle vertrouwen in!" 

Op dit moment gebeuren en diverse zaken achter de schermen. De data van de vorige softwareleverancier worden overgezet binnen James, er wordt een groeimodel op maat geïmplementeerd en er wordt gewerkt aan een arrangementen monitor.  
Er is een teamdag georganiseerd door Susan voor de praktijk en James Software zal daar ook aanwezig zijn. Vanaf 1 januari is het dan zo ver, dan is praktijk Schoone overgestapt!

Omdat overstappen voor veel professionals een grote stap is, willen wij graag inzichtelijk maken wat dit met zich meebrengt. Daarom zullen we de mijlpalen van deze leuke en diverse praktijk met jullie delen. 

Deel 1 is de kennismaking, het stellen van doelen en afspraken. 

Deel 2 in de implementatie van James binnen het team. 

Deel 3 is de daadwerkelijke overstap en de eerste gebruiksfase. 

Meer informatie over praktijk Schoone en hun werkwijze? https://www.praktijkschoone.nl/over-praktijk-schoone/ 


Nieuwsgierig geworden wat James kan betekenen voor jullie praktijk? Neem eens een kijkje op onze website! Een vrijblijvende en gratis demo is zo geregeld!

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen