12 september 2023 
0 min. leestijd

Krachtig in Klein

Krachtig in Klein

Krachtig in Klein


 
Marijke Bhola-van den Bergh is eigenaar van ergotherapiepraktijk Marala. Marijke heeft een mooie ergotherapiepraktijk waar ze zich gespecialiseerd heeft in de ondersteuning bij long Covid, het hersteltraject van Kanker, burn-out klachten en vermoeidheid.  “Het fijne aan James is dat ik kan filteren, de ruis kan wegnemen Dit is fijn voor mezelf maar ook voor mijn cliënten. Ik kan uitzetten wat ik niet gebruik en ik kan mijn eigen dossiers vormen zoals ik wil. Dit geeft overzicht en rust in mijn digitale werkomgeving. Daarnaast weet ik dat wanneer ik ga groeien, ik bepaalde functies kan aanzetten.”  

En groeien.. Dat doet de praktijk! Er staat namelijk een vacature open!  

 

 

Over ergotherapiepraktijk Marala 

 Marala is een ergotherapiepraktijk in Geldrop gespecialiseerd in het verbeteren van de energiebalans. Door kanker, LongCovid, (chronische) ziekte of een burn-out kan deze verstoord zijn waardoor je je altijd moe voelt. Door deze ernstige vermoeidheidsklachten is het vaak niet meer mogelijk om de dagelijkse activiteiten zoals gewenst uit te voeren en is de kwaliteit van leven erop achteruitgegaan. Bij Marala word je begeleid hiermee om te gaan zodat er weer wat ruimte ontstaat voor wat leuke dingen.   

Meer weten over praktijk Marala? www.marala.nl 

 

 

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen