30 januari 2024 
0 min. leestijd

Onze koppeling met FarMedZ

Onze koppeling met FarMedZ

Wij zijn blij met onze koppelingen, zo ook met onze koppeling FarMedZ van FarMedvisie!

Binnen James Software kan je met FarMedZ medicatie voorschrijven aan patiënten. FarMedZ is een product van FarMedvisie, een organisatie die zich heeft toegelegd op de medicatieveiligheid in o.a. de GGZ, revalidatie, zelfstandige behandelcentra en voor vrijgevestigde specialisten. Een goede match voor onze klanten! 


Op het gebied van medicatieveiligheid heeft FarMedvisie elektronische voorschrijfsystemen ontwikkeld. FarMedZ, de koppeling die binnen James Software te vinden is, is toegespitst op zorginstellingen, vrijgevestigde artsen en artsen in zelfstandige behandelcentra, die poliklinisch voorschrijven. 

De voordelen van FarMedZ op een rij:
- De kwaliteit van jouw medicatiebewaking verbetert sterk 
- FarMedZ kan worden geïntegreerd in het cliëntregistratiesysteem 
- Geen extra aanschaf van dure, specifieke hardware: het systeem is webbased 
- Eenvoud bij de invoer van gegevens 
- Het vervaardigen van recepten kan in dezelfde applicatie 
- Compleet digitaal versturen van recepten naar de apotheek via edifact of LSP 
- Korte leercurve voor de gebruikers 
- Krachtig expertsysteem met de nodige naslagwerken 

Wil je de mogelijkheden die FarMedZ  biedt zelf bekijken in een demo-omgeving? Vraag dan een demo aan via [email protected] of neem een kijkje op de website: https://farmedvisie.eu/Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen