Overstap praktijk Schoone - deel 3

Overstap praktijk Schoone - deel 3

Praktijk Schoone is 1 januari overgestapt naar James! We zijn nu 3 maanden verder. Hoe gaat het? “Het gaat goed! Het inwerken is tweeledig, aan de ene kant leer je het systeem kennen en aan de andere kant maak je je werkmethodiek passend binnen je praktijkomgeving. Dat heeft tijd nodig. James werkt prettig en is overzichtelijk, de basis is gelegd binnen het team en we zijn nu bezig met het inpassen van onze werkwijze in James en ook belangrijk, doet iedereen het op dezelfde manier? Daarin zie je altijd verschillen in een team, de ene collega pakt het mega snel op en de andere heeft wat extra tijd nodig.  De eerste periode verzamelde we dagelijks onze vragen die we dan bundelde. Iedere week is er een terug koppel moment met een vaste medewerker van James, daar zijn we blij mee! Hierin kunnen we onze vragen stellen.   

Ons MDO (Multidisciplinair overleg) gaat tot de zomer ook over James. Zo willen we alles zo goed mogelijk eigen maken. James heeft op YouTube filmpjes staan, maar wij hebben ook onze eigen filmpjes gemaakt in onze online leeromgeving. We zijn nu bezig met: “Hoe kunnen we makkelijk verslagen automatiseren".  

Door de opbouw van James is het overzichtelijk werken. Data die je nodig hebt is sneller uit James, de loonadministratie en het declareren gaat sneller dan voorheen, dat is heel fijn. Als praktijkhouder kan je makkelijk je overzichten krijgen, er zijn veel mogelijkheden tot exports. Er is minder retour informatie vanuit de declaraties, we merken dat dit fijner werkt dan het vorige EPD-systeem die we hadden.  

 

We verwachten dat we rond de zomer alles goed op de rit hebben, dat onze workflow is doorgestroomd in onze zelf aangepaste dossiers en dat alle collega’s er nog meer voordelen van gaan hebben, we zijn dik tevreden!”  - Susan Schoone, praktijkhouder praktijk Schoone

www.praktijkschoone.nl


Ook benieuwd wat James voor jullie praktijk kan betekenen? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende demo aan!

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen