Gemakkelijke EPD software

Onbezorgd overstappen naar het EPD van James!

Veel praktijken zien op tegen de overstap naar een ander softwarepakket. Met onze overstapservice zorgen wij voor een soepele overgang naar James. Het maakt niet uit of u een kleine of grote praktijk hebt waarbij data overgezet moet worden. Wij hebben veel ervaring, zorgen voor een juiste voorbereiding en planning. In het traject nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen.

Met onderstaand stappenplan krijgt u een goed beeld van de activiteiten.

Hoe gaat een overstap naar James?

Agenda EPD Software

Planning

Samen bepalen we het juiste overstapmoment. Vervolgens maken we de planning waarin data voor een aantal belangrijke activiteiten worden vastgelegd: Aanleveren data, inrichten programma, controleren import, starttraining(en) en “Go live”.

Toekomstbestendige EPD software

Aanleveren data

De vorige softwareleverancier is verplicht de data in een bewerkbaar format aan te leveren. Naast patiëntgegevens kunnen wij de behandelhistorie en eventueel de agenda (patiëntafspraken en notities) overzetten. Afgekeurde declaraties kunnen vanuit James opnieuw worden aangeboden. Ook zorgen wij ervoor dat de boekhouding naadloos blijft aangesloten. Kortom, “dataperikelen” blijven tot een minimum beperkt.

Op maat inrichten patiëntendossier

Op maat inrichten

Wij gaan op basis van de verzamelde gegevens de praktijk volledig en op maat inrichten. Specifieke aandacht gaat uit naar het dossier-sjabloon, de brieven, de mailsjablonen en de factuurachtergrond. Het sjabloon zetten wij in concept klaar op basis van de richtlijn van de beroepsvereniging. Vervolgens kunnen wij deze eenvoudig aanpassen naar de behoefte van de praktijk rekening houdend met de audit-eisen. De brief-templates nemen we over en kan de praktijk zo nodig aanpassen. De factuurachtergrond maken wij in de huisstijl van de praktijk op en wij stellen de contracten met zorgverzekeraars beschikbaar.

Patiëntenportaal EPD software

Trainen en “Go live”

Wij kunnen de training(en) online verzorgen. Hierbij bieden we de mogelijkheid om vanuit één of meerdere locaties (webinar) in te loggen en de training te volgen. Naast een training van de dagelijkse activiteiten plannen we een aparte training in voor het declareren.
Op de geplande “Go live” datum gaan de medewerkers aan het werk in de volledig en op maat ingerichte praktijkomgeving.  Bij vragen kunnen zij terugvallen op de geïntegreerde helpfunctie. Ook kunnen de medewerkers een beroep doen op onze professionele helpdesk die telefonisch goed bereikbaar is en snel reageert op mail.

Ongetwijfeld herkenbaar dilemma bij wel of niet overstappen: geeft vast veel gedoe en belangrijkste: gaat het overzetten van data wel goed? Ik heb destijds als eerste de stap naar James Software gezet en meteen vanaf het begin voelde het vertrouwd, deskundig en werken we er in mijn praktijk al jaren elke dag naar volle tevredenheid mee. 

EPD software logopedie
Helmy Bruning - Bruning Logopedie
De overstap ging erg makkelijk. 

Duidelijke informatie over wat er aangeleverd moest worden. 

Het overzetten van agenda, patiënten en patiëntenhistorie vonden plaats in het weekend zodat we maandag direct konden starten. 


Inmiddels maak ik met volle tevredenheid gebruik van James.

Janneke Startman - Podotherapie Huissen

Heeft u vragen?

Gemakkelijke EPD software

Een overstap naar een nieuwe softwareleverancier is voor u een grote stap en een weloverwogen beslissing. Wij begrijpen het wanneer u vragen of misschien zelfs wel twijfels heeft omdat het overzien van een dergelijke stap lastig is. Wij hopen dat u na het lezen van bovenstaande informatie wat duidelijkheid heeft gekregen over de overstap naar James Software.

Neemt u gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder of plannen voor u een geheel vrijblijvende demo in zodat u onze software van dichtbij kan zien en al uw vragen kan stellen.

Wij zijn in oktober 2018 overgestapt van Intramed online naar James Software. We hebben de database aangeleverd en dat is op een zeer goede manier overgezet naar James Software. Alleen de geschiedenis hebben wij niet over laten zetten. We kregen en krijgen telefonisch alle hulp die we vragen wanneer we even iets niet begrijpen. Het is de stap die we hebben kunnen nemen. Het programma van James is heel gebruikersvriendelijk en ook de declaraties gaan een stuk makkelijker dan bij ons vorige software programma. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden gebruik te maken van James Software en men hoeft niet op te zien tegen het overstappen.

EPD software | Fysiotherapie Butterhuizen
Hanneke Toorenent - Fysiotherapie Butterhuizen
James heeft een paar jaar geleden het omzetten van mijn data zonder problemen uitgevoerd en was tijdens de overstap voortdurend bereikbaar.


Natuurlijk moet je wel íets extra doen bij een overstap, maar alle belangrijke data zijn meegegaan naar James.


Hierdoor heb ik geen licentie nodig van mijn oude software om terug te kunnen zoeken in oude patiëntgegevens. Geen gedoe dus!
EPD software logopedie
Juliette Spies - Logopedie De Lijn