Vacature Customer Support

Voor ons Support Team zoeken wij leuke nieuwe collega's! 

Kom jij ons team versterken?

 Wie zijn wij?

James Software is een bedrijf dat zich al meer dan 10 jaar specialiseert in praktijksoftware voor paramedici. Wij zorgen voor een fijne en efficiënte digitale werkomgeving zodat onze klanten hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Ons doel is om de zorg te ontzorgen! We zijn een bedrijf met 11 collega’s. Er zijn 2 teams, support en development. Waar development zich bezighoudt met de bouw van de software, word jij als teamlid van Support, applicatie specialist van James. Samen vormen we een team en gaan op een gezellige en informele manier met elkaar om. We helpen elkaar waar nodig en weten dat we samen ons product maken.


Wie ben jij?

Je voelt je thuis in een team. Je vindt het leuk om iemand iets uit te leggen of om iemand te helpen met een probleem. Je hebt Hbo werk- en denkniveau, je bent klantvriendelijk, beheerst de Nederlandse taal goed en kan een prima woordje Engels. Je hebt affiniteit met de zorg en hebt een proactieve houding. Natuurlijk ben je handig met de computer en vindt je het leuk om te leren over ons softwarepakket.

Waar kom je te werken?

Onze toppers van team Support zijn een hele belangrijke schakel binnen James. Deze collega’s helpen onze klanten als ze ergens niet uitkomen of wanneer ze vragen hebben. Dit gebeurt telefonisch, per mail, of we kijken online mee via Teams. Daarnaast trainen wij nieuwe klanten en maken we handleidingen, online helpteksten en instructievideo’s. Natuurlijk hoef jij als kersvers lid van dit team niet gelijk alles te weten! Wij nemen je stap voor stap mee en leren jou hoe onze software in de praktijk werkt. Uiteindelijk ben jij applicatie specialist van James Software. Wij investeren graag tijd in jou zodat je zelfverzekerd, wanneer jij hier klaar voor bent, onze klanten kan helpen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden zijn erg belangrijk voor iedereen die overweegt een nieuwe baan te zoeken.
Wij zoeken iemand die min. 32 uur per week ons team komt versterken.
Bij James krijg je naast je salaris conform marktvoorwaarden, een eindejaar bonus, vakantiegeld, reiskosten en/of thuiswerkvergoeding en onze o zo leuke vrijdagmiddag borrels!

We werken hybride, dat wil zeggen dat wij zowel thuis als op kantoor werken. Wij vinden het belangrijk om als team gezamenlijk met elkaar op kantoor te werken. Dat is toch het gezelligst! Wanneer je op kantoor komt werken is dit in het mooie centrum van Dordrecht.

Wil je meer informatie of gewoon direct solliciteren? Mail dan je CV en je motivatie naar [email protected] of vul ons contact formulier in, dan hopen we elkaar snel te ontmoeten! 


Groetjes, 
team James!