27 oktober 2022 
0 min. leestijd

Wecore bij James Software

Wecore bij James Software

WECORE bij JAMES! 

Deze app zorgt ervoor dat je makkelijk je documenten, foto's, aantekeningen en meer kan scannen. Download de app, selecteer je contact selecteer het type document en uploaden maar! Voor de podotherapeuten heeft WECORE een management applicatie waarmee de praktijk gedetailleerd zool concepten kan registreren waarna de productie daarvan kan ingepland kan worden. Deze applicatie geeft je door middel van rapportage een uniek inzicht in de verwerking van de zolen in de podotherapie praktijk. 

 

WECORE is een digitaal, modulair en startup SaaS platform. Ontwikkeld voor en in samenwerking met ondernemers. Met als doel om de onderneming te optimaliseren en verder te laten groeien. 

WECORE is tijdbesparend, het is gefocused om repetitieve processen te automatiseren zodat jij meer tijd vrij kan maken voor andere zaken. Het is cloud-Based, dat wil zeggen dat al jouw data, verzameld wordt op één locatie. Bereikbaar wanneer jij het wil en waar je ook bent. Altijd en overal. Handig! 

Meer info over WECORE? -> https://wecore.app/   

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen