27 oktober 2022 
1 min. leestijd

Diabetes Voetencheck App

Diabetes Voetencheck App

James heeft nu ook de Diabetes Voetencheck app gekoppeld! 

James Software staat voor innovatie en denkt graag mee met de klant. Zo ook met podotherapeuten die kennis hebben gemaakt met de Diabetes Voetencheck App, ontwikkeld door "RondOm Podotherapeuten". Deze app is geïntegreerd in onze praktijk software, zo kan je als podotherapeut direct zien wat de patiënt heeft opgestuurd en hoef je niet via omwegen in te loggen en de patiënt op te zoeken. Dit scheelt handelingen en tijd!  

 

Wat is de Diabetes Voetencheck App? 

Diabetes Voetencheck App is ontwikkeld door RondOm Podotherapeuten om op afstand diabetes voeten te kunnen beoordelen. De app is ontstaan in tijde van corona en vandaag de dag een veel gebruikte app ter ondersteuning van podotherapeuten in Nederland. Doordat cliënten met de app een structurele zelfcheck uitvoeren, kan de conditie van de voeten in de gaten worden gehouden. Het controleren van de voeten gebeurt via o.a. instructiefilmpjes, interactieve vragen en het uploaden van foto´s. U als specialist monitort hetgeen wat de cliënt invult in de app en neemt indien nodig contact op. Zo worden de voeten op afstand in de gaten gehouden en verkleint de kans op voetwonden. De foto's die cliënten maken komen in een beveiligde beheeromgeving terecht, in deze omgeving kunnen de foto’s beoordeeld worden en kan bepaald worden of een praktijkbezoek noodzakelijk is. Het is tevens mogelijk om per mail een notificatie te ontvangen wanneer een nieuwe voetencheck is ingezonden. Op korte termijn worden er nieuwe features toegevoegd in de app, deze zijn samen met diabetespatiënten ontwikkeld binnen een groot onderzoeksproject “Technology Support for Diabetes”.

 

Meer informatie over de Diabetes Voetencheck App? 

->  https://diabetesvoetencheck.nl/

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen