27 oktober 2022 
1 min. leestijd

James met Groene Vink voor GGZ!

James met Groene Vink voor GGZ!

EPD Software voor de GGZ, de onmisbare digitale collega.  

Al jaren stijgt de administratieve druk voor GGZ praktijken en psychologen. Joost- en Maarten Boutkaneigenaren van James Software hebben afgelopen zomer de groene Vink ontvangen voor iJw3.1 en iWmo3.1. Ze vertellen; "Voor iedere doelgroep zetten we ons 100% in om de software zo in te richten dat deze aansluit bij de werkwijze van onze klanten. Zo ook voor de GGZ. We geloven dat door de juiste software, administratieve druk kan worden verlicht en dat wij als softwareleverancier een waardevolle collega kunnen zijn voor psychologen 

  

James Software bouwt al 10 jaar flexibele EPD software. Met als doel, flexibele software die per doelgroep en op praktijkniveau op maat kan worden ingericht.   

  

Vanaf 2022 is het Zorgprestatiemodel de nieuwe bekostigingswijze voor de geestelijke gezondheidszorg (bGGZ en sGGZ). Vanuit de agenda afspraak kunt u in het EPD van James gemakkelijk tijdschrijven, worden de prestaties automatisch afgeleid en direct klaargezet om te declareren aan de zorgverzekeraars. Ook kunt u bij James volgens de vereiste lay-out facturen versturen of mailen naar de cliënt. Ieder jaar zorgt James ervoor dat de nieuwe NZA tarieven in uw praktijk staan. De Honos vragenlijst kunt u vanuit het zorgtraject zowel dynamisch als statisch meerdere keren afnemen en het resultaat hierop vastleggen.   

Dankzij de koppeling tussen James en Zorgdomein kunt u vanuit een nieuwe verwijzing snel een nieuwe patiëntenkaart aanmaken. Ook kunt u vanuit James via Zorgdomein of Zorgmail beveiligd mailen met verwijzers en patiënten. 

   

Afgelopen zomer heeft James de Groene Vink behaald van zorginstituut Nederland voor iJw3.1 en iWmo3.1 "Daar zijn we natuurlijk ongelooflijk trots op! We streven altijd naar efficiëntie, overzichtelijkheid en een systeem dat makkelijk is in gebruik. Wanneer je dan een groene Vink ontvangt, is dat voor de klant een teken van kwaliteit, en voor ons een groot compliment!"   

  

10 jaar is een prachtig jubileum, een groene Vink een kers op de taart!   

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen