epd software multidisciplinaire zorg
Laatste nieuws
James Software
Laatste nieuws
06/17/2022
1 min
0

multidisciplinaire zorg aan post-covid patiënten

06/17/2022
1 min
0

"Multidisciplinaire zorg, waarbij zorgverleners goed samenwerken, is essentieel. Het vraagt naast betere bekendheid met de ziekte om goed overleg en coördinatie tussen de zorgverleners." - bron NOS, 13-06-2022 Michael Rutgers, directeur PostCovid NL

Deze week was er een nieuwsitem dat multidisciplinaire zorg geboden moet worden aan post-covid patiënten en dat we af moeten van “het kastje naar de muur” systeem waar veel mensen tegenaan lopen. Dit geldt voor post-covid patiënten, maar ook voor veel andere mensen die bij verschillende hulp en zorgverleners onder behandeling zijn. 

Als behandelaar wil je je patiënt te allen tijde goed en efficiënt kunnen helpen. Voortgang moet worden vastgelegd, afspraken moeten worden genoteerd en de facturatie moet kloppen om zo de zorg en kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Voor zorgspecialisten met patiënten die bij meerdere paramedici onder behandeling zijn, is een goed werkend systeem nodig, een systeem die als paraplu al deze diverse paramedici kan huisvesten. Samenwerking tussen de specialisten in een centrum, niet alleen in een fysieke werkomgeving, maar ook via een digitale werkomgeving. Één medisch centrum en 1 softwarepakket. Wij maken dit mogelijk.

James Software zorgt ervoor dat je de patiëntgegevens en dossiergegevens kan delen met andere paramedici in jullie medisch centrum. Je kan kiezen met wie en vooral wát je deelt, niet alleen tussen de behandelaren onderling maar ook via het patiëntenportaal met de patiënt. 

Bij James kan je je digitale omgeving / de formulieren en je dossiertemplate zelf indelen. Op deze manier heb je zelf het handen aan het stuur en creëer je een gepersonaliseerde omgeving om in te werken. Maatwerk voor iedere individuele praktijk, en maatwerk voor de patiënt.  

Bij James Software zijn wij ons bewust van de noodzaak om de zorg te ontlasten waar het kan. Administratieve handelingen moeten zo efficiënt mogelijk in het systeem waarmee je werkt geregistreerd kunnen worden. Zelfs als je geen tijd hebt voor de declaraties, zorgt James voor deze service, niet via een extern bureau, maar via James zelf, met medewerkers die jullie praktijk en de declaratieprocedure kennen. 

Zorgverleners moeten kunnen zorgen, wij zorgen voor de zorgverleners zoals wij dit kunnen, door een goed software pakket die makkelijk in gebruik is en meegaat met innovaties. De wereld staat niet stil, en wij ook niet. 

Reacties
Categorieën