12 januari 2023 
0 min. leestijd

Overstap naar James deel 2 – Training voor het team!

Overstap naar James deel 2 – Training voor het team!

Vrijdag 16 december was het dan zo ver. Het hele team van werd bezocht door Sanne en Hans. Het team werd opgesplitst in twee groepen, Sanne ging de logopedisten trainen en Hans de orthopedagogen.

In de training werd er uitgelegd hoe je een nieuwe cliënt aanmaakt, hoe de agenda werkt, hoe je een dossier kan koppelen. Natuurlijk werd er een dag-journaal gemaakt en een declarabel consult klaargezet. Er werd verteld hoe je James zo efficiënt mogelijk inzet voor een optimale workflow die aansluit bij de persoonlijke werkwijze van praktijk Schoone. Ook werd er uitleg gegeven aan de "groeiboom" binnen de software, de inzet van multidisciplinair werken en er werd verteld hoe je kan tijdschrijven voor gemeenten. Over deze specifieke functies bij James binnenkort meer!

Na de uitleg konden de teamleden al zelf aan de slag met James. Na zelfstandig gewerkt te hebben met James was er genoeg ruimte om door Sanne en Hans rond te lopen en vragen te beantwoorden. Het was een succesvolle en gezellige training dag en dat werd afgesloten met appelflappen en worstenbroodjes!

Meer info over Praktijk Schoone? ->
Praktijk Schoonehttps://lnkd.in/efn8JjpT

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen