16 september 2022 
1 min. leestijd

Best Buddies; James en Voice Buddy!

Best Buddies; James en Voice Buddy!

Vandaag ontmoeten we Ilse Heus, logopedist en Docent Stem aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Ilse heeft samen met een team van specialisten de Voice Buddy app ontwikkeld. De app helpt en motiveert stemcliënten bij het doen van hun dagelijkse oefeningen. Voice Buddy heeft een database vol oefeningen, bevat algemene informatie over stem, adem en houding en heeft een prijzenkast, waarmee de cliënt zijn voortgang kan zien.

"Er was iets nodig om de patiënt te ondersteunen gedurende de oefeningen thuis. Visueel, auditief. Een echte aanvulling op de oefeningen en ontwikkeling voor de cliënt."  

Gebruikerservaring
Ilse werkt al jaren met James Software. "Toen ik vertelde over Voice Buddy werd er vanuit James enthousiast gereageerd en meegedacht, dat was heel prettig!"

Dat de app nu ook in de praktijksoftware staat maakt het werken volgens Ilse allemaal nog efficiënter. Vanuit de knop Voice Buddy in de software omgeving, opent hij de Voice Buddy app en worden de gegevens van de cliënt in de app omgeving overgenomen. Automatisch gaat er een email naar de cliënt met de inloggegevens. Logopedisten bepalen na hun anamnese het behandelplan en welke oefeningen er in de app van hun cliënt terecht komen. Zo hoeft de cliënt niet te zoeken tussen alle oefeningen, en kan je als logopedist maatwerk leveren aan je cliënt. Als de cliënt dan in de Voice Buddy app-omgeving komt, kan deze direct aan de slag met de oefeningen voor thuis die jij er als behandelaar hebt ingezet.

Voice Buddy is vanuit de praktijk opgesteld. Dat is ook de reden dat het zo graag wordt gebruikt door mede logopedisten. Al 85 logopediepraktijken door Nederland gebruiken de app als ondersteuning voor het doen van de stemoefeningen die de cliënt thuis moet doen. Dit worden er ieder jaar steeds meer.

 Ben jij benieuwd naar de Voice Buddy app? Of gebruik je deze al en ben je benieuwd naar James Software? Neem dan eens een kijkje op onze website! www.james-software.nl -> een demo is zo aangevraagd!

Over de schrijver
Uw EPD moet makkelijk in gebruik zijn. Wij zetten ons iedere dag in om uw behoefte en wensen zo goed mogelijk in te vullen. Tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat het EPD aan alle wettelijke eisen en richtlijnen voldoet. Wij vinden het belangrijk met u mee te veranderen en stellen uw feedback voor verbeteringen op prijs!
Reactie plaatsen