Patiëntenkaart - Notities

Algemeen

In dit scherm kunt u notities maken die betrekking hebben op de geselecteerde patiënt.
Er zijn een aantal vaste vrije tekstvelden beschikbaar (1), twaalf notitievelden waarvan u zelf de titel en inhoud kunt bepalen (2) en een groot notitieveld (3) waar u optioneel een decursus functie heeft. In dat geval wordt automatische "datum" en "gebruiker" in chronologische volgorde genoteerd.
Verder ziet u hier of er rode vlaggen zijn geregistreerd in het behandeldossier van de patiënt (4). U kunt het bijbehorende dossier vanuit deze regel openen, en eventueel de rode vlag verwijderen. De rode vlag verdwijnt dan ook als patiëntmarkering in het patiëntoverzicht en de agenda.

Notities

Vrije notitievelden

Van de vrije notitievelden kunt u zelf de titel bepalen, en zo notitievelden op maat maken. Ook kunt u bepalen of het een vrij tekstveld wordt, of een drop-down met vaste antwoorden.
Antwoorden in de vrije tekstvelden kunnen getoond worden bij het maken van de agenda afspraak. Dit bepaalt u per vrije tekstveld en als er sprake is van drop down per vast antwoord.

Ga naar Praktijk > Voorkeuren om voor de vrije notitievelden titels en eventueel vaste antwoorden in te stellen.

De vrije notitievelden komen terug in de patiëntexport onder Home > Export. U kunt dus op basis hiervan doorsnijdingen maken in uw patiëntenbestand.
Hier leest u meer over het inrichten van de vrije notitievelden.